Over ons

Over ons

Onze opdracht
We bieden kwaliteitsvolle en wetenschappelijk onderbouwde psychodiagnostiek aan voor een breed spectrum van psychische aandoeningen. Het doel van de diagnosestelling bestaat erin snel duidelijkheid te geven en een juiste verdere begeleiding mogelijk te maken. Daar waar aangewezen is een multidisciplinair team verantwoordelijk voor de uiteindelijke diagnosestelling.

Transparant
Wij zijn uiterst transparant en open voor elke professionele vorm van evaluatie of audit. Om op een uiterst hoog kwaliteitsniveau te functioneren richten wij ons naar andere professionele organisaties zoals het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en het Vlaams Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek.

 

Kwaliteitsvolle diagnostiek

Mogelijkheden
Wij bieden de voornaamste psychodiagnostische testen aan.

U kunt bij ons terecht voor het testen van:
Intelligentieonderzoek, Verstandelijke beperking, Hoogbegaafdheid, Autismespectrumstoornis (ASS), Attention Deficit Hyper Activity Stoornis (ADHD), Psychosociale problematieken (depressie, angststoornissen), Persoonlijkheidsonderzoek (Borderline, Narcisme, Psychopathie,…)

Daar waar nodig hebben wij een samenwerking met psychiater, kinesist, PMT, logopedist,…

Indien u niet vindt wat u zoekt dan kan u ons vrijblijvend contacteren en wij stemmen samen af hoe u geholpen kan worden. Voor een diagnosestelling zijn er veelal meerdere testen noodzakelijk om tot een gefundeerde diagnosestelling te komen.

Vrijblijvende informatie: 0468 31 07 06

Wij zijn gesloten op zondag en maandag

Samenwerkingen

      

Team

Het centrum maakt de diagnosestelling met een team van verschillende disciplines aangepast aan de diagnosestelling.
Het team kan bestaan uit een klinisch psycholo(o)g(e), pscychologisch consulent(e), maatschappelijk assistent(e), (kinder)psychiater, pediater, kinesist(e), logopedist(e),…

Erkenningen

ISO 9001 certificatie
Onze organisatie functioneert eveneens conform de ISO 9001 standaard. Het Centrum voor Psychodiagnostiek werkt volgens de beschikbare protocollen in Vlaanderen (Kwaliteitscentrum Psychodiagnostiek, VAPH,…).
U als klant kan tevens uw eigen behandelend geneesheer/psychiater mee laten aanmelden.

Het Centrum voor Psychodiagnostiek stelt een efficiënte organisatie van het testverloop voorop. Korte wachttijden en een uiterst transparante werkwijze zijn onze troef.

Wij trachten u de best mogelijke begeleiding aan te bieden.
Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan u ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be

Vacatures

Zoek jij een job waar ondernemerschap gewaardeerd wordt?
Met betrekking tot uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij steeds op zoek naar klinisch psychologen en consulenten.
Een autonome uitdaging in een zeer flexibele setting. Stuur snel je cv en motivatie aan ons door. Tot snel!

Stage

Wij bieden voortdurend stagemogelijkheden aan. Dit voor klinisch psychologen, psychologisch consulenten en administratie.
Contacteer ons vrijblijvend op natasha.devinster@falconcare.be

Centrum-Psychodiagnostiek
is een afdeling van Falconcare BV