Persoonlijkheids-onderzoek

Een persoonlijkheidsonderzoek vraag geen begeleiding van arts of psychiater De vragenlijsten worden gebruikt om uitspraken over de individuele persoonlijkheid te kunnen doen. Dit gebeurt meestal om informatie over persoonlijkheidsaspecten mee te laten wegen bij beslissingen aangaande de persoon, bijvoorbeeld bij behandeling van patiënten, bij selectie voor arbeidsplaatsen of bij de bepaling van geschiktheid voor individuele ontwikkelingsprogramma’s.

Voor eerste aanmelding: 0468 31 07 06
of onthaal@falconcare.be (antwoord < 24uur)

Voor wijzigingen afspraak: 0468 30 72 74

Wij zijn gesloten op maandag

NEO-PI-3 en NEO-FFI-3 Persoonlijkheidsvragenlijst

Leeftijdsbereik vanaf 16 jaar

  • De persoonlijkheidsvragenlijsten NEO-PI-3 en NEO-FFI-3 zijn beide goed onderbouwde, brede en complete Big Five persoonlijkheidsvragenlijsten. De NEO is één van de meest onderzochte en gebruikte instrumenten ter wereld. Dit succes is te danken aan de populariteit van het Big Five-model voor de beschrijving van de persoonlijkheid.
  • De NEO-PI-3 en NEO-FFI-3 zijn bewerkingen van de vragenlijsten van Costa & McCrae. Zij meten de vijf belangrijkste domeinen van persoonlijkheid. Neuroticisme, Extraversie, Openheid, Altruïsme, Consciëntieusheid
    Voor elk van de vijf domeinen worden bij de NEO-PI-3 zes facetten onderscheiden, waardoor een uitgebreid beeld van de persoonlijkheid ontstaat

Contact

info@synerga.be

+32 (0)468 31 07 06

Maatschappelijke zetel:
Falconcare BV
Molenstraat 280 – 2490 Balen (B)
BE 0729.737.235

Kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen

Nieuwsbrief

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.

Synerga is een afdeling van Falconcare BV

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

synerga

Psychotherapie

peopleinteraction

Op zoek naar opleidingen?

© Webdesign WiThService.be