Mogelijkheden

Wij bieden de voornaamste psychodiagnostische testen aan.

Indien U niet vindt wat U zoekt dan kan U ons vrijblijvend contacteren en wij stemmen samen af hoe U geholpen kan worden. Voor een diagnosestelling zijn er veelal meerdere testen noodzakelijk om tot een gefundeerde diagnosestelling te komen.

U kunt bij ons terecht voor volgende onderzoeken:
Intelligentieonderzoek, Verstandelijke beperking, Hoogbegaafdheid, Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), Attention Deficit Hyper Activity Stoornis (ADHD) / Attention Deficit Activity Stoornis (ADD), Psychosociale problematieken (depressie, angststoornissen), Persoonlijkheidsonderzoek, …

Voor eerste aanmelding: 0468 31 07 06
of onthaal@falconcare.be (antwoord < 24uur)

Voor wijzigingen afspraak: 0468 30 72 74

Wij zijn gesloten op maandag

Voor een eerste diagnose, een second opinion. Elke opdracht is steeds onafhankelijk en wordt nooit aan derden meegedeeld.

Onze opdracht

We bieden kwaliteitsvolle en wetenschappelijk onderbouwde psychodiagnostiek aan voor een breed spectrum van psychische aandoeningen. Het doel van de diagnosestelling bestaat erin snel duidelijkheid te geven en een juiste verdere begeleiding mogelijk te maken. Daar waar aangewezen is een multidisciplinair team verantwoordelijk voor de uiteindelijke diagnosestelling.”

Transparant

Wij zijn uiterst transparant en open voor elke professionele vorm van evaluatie of audit. Om op een uiterst hoog kwaliteitsniveau te functioneren richten wij ons naar andere professionele organisaties zoals het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en het Vlaams Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek.

ISO 9001

Onze organisatie functioneert eveneens conform de ISO 9001 standaard. Het Centrum voor Psychodiagnostiek werkt volgens de beschikbare protocollen van het VAPH. Hiervoor werken wij met multidisciplinaire teams. U als klant kan tevens Uw eigen behandelend geneesheer/psychiater mee laten aanmelden. Het Centrum voor Psychodiagnostiek stelt een efficiënte organisatie van de diagnosestelling voorop. Korte wachttijden en een uiterst transparante werkwijze zijn onze troef.

Wij trachten u de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan u ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be

CONTACT

Voor eerste aanmelding:
0468 31 07 06
of onthaal@falconcare.be
(antwoord < 24uur)

Voor wijzigingen afspraak: 0468 30 72 74

Kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen

Centrum Psychodiagnostiek
IBAN: BE84 6451 0334 6259
BIC: JVBABE22

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be

Centrum Psychodiagnostiek is een afdeling van Falconcare BV
BE 0729.737.235

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

Psychotherapie

Op zoek naar opleidingen?

© Webdesign WiThService.be