Centrum voor Psychodiagnostiek

Diagnosestelling bij psychische hulpvragen is de kernopdracht van het Centrum voor Psychodiagnostiek. 

We bieden kwaliteitsvolle en wetenschappelijk onderbouwde psychodiagnostiek aan voor een breed spectrum van psychische aandoeningen. Het doel van de diagnosestelling bestaat erin snel duidelijkheid te geven en een juiste verdere begeleiding mogelijk te maken. Daar waar nodig is, is een multidisciplinair team verantwoordelijk voor de uiteindelijke diagnosestelling. Het Centrum voor Psychodiagnostiek werkt conform de beschikbare protocollen in Vlaanderen. Het Centrum voor Psychodiagnostiek stelt een efficiënte organisatie van de diagnosestelling voorop.

Voor eerste aanmelding: 0468 31 07 06
of onthaal@falconcare.be (antwoord < 24uur)

Voor wijzigingen afspraak: 0468 30 72 74

Wij zijn gesloten op maandag

Wij bieden een breed spectrum aan van psychodiagnostische testen aan met onder meer intelligentie, Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD, leerstoornissen, angst, depressie en persoonlijkheidsonderzoeken.

Indien U niet vindt wat U zoekt dan kan U ons vrijblijvend contacteren en wij stemmen samen af hoe U geholpen kan worden.

Team

Het centrum maakt de diagnosestelling met een team van verschillende disciplines aangepast aan de diagnosestelling. Het team kan bestaan uit een klinisch psycholo(o)g(e), maatschappelijk assistent(e), (kinder)psychiater, pediater, kinesist(e), logopedist(e),…

Korte wachttijden en uiterst transparante werkwijze zijn onze troef.

Om dit mogelijk te maken bieden wij de mogelijkheid om U samen met Uw persoonlijk begeleidend arts aan te melden. Uw behandelende arts wordt zo mede lid van het multidisciplinaire team voor Uw diagnosestelling.

Wij trachten u de best mogelijke begeleiding aan te bieden.  Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan u ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.

CONTACT

Voor eerste aanmelding:
0468 31 07 06
of onthaal@falconcare.be
(antwoord < 24uur)

Voor wijzigingen afspraak: 0468 30 72 74

Kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen

Centrum Psychodiagnostiek
IBAN: BE84 6451 0334 6259
BIC: JVBABE22

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be

Centrum Psychodiagnostiek
is een afdeling van Falconcare BV
BE 0729.737.235

Bezoek hier onze website voor al onze juridische gegevens

Psychotherapie

Op zoek naar opleidingen?

© Webdesign WiThService.be